Teleplan Consulting AS

Besøksadresse:
Fornebuveien 31, 1366 Lysaker

Postadresse:
Postboks 69, 1324 Lysaker

Fakturaadresse:
Teleplan Consulting AS
c/o Fakturamottak
Postboks 182 Økern
0510 OSLO

Faktura sendes til: regnskap@teleplanconsulting.no
(må være i pdf, én pdf pr. faktura, maks. 5 MB)

Sentralbord: +47 67 12 70 00

E-post: post@teleplanconsulting.no

Organisasjonsnummer: 980 396 711

Kontaktskjema

Kontakt oss

Teleplan-senteret ligger over “portalen” fra E18 inn mot Fornebu. Du kan enkelt finne frem til oss.

Tog
Fra Oslo Sentralstasjon ta tog mot vest. Gå av på Lysaker stasjon. Ta buss (nr. 31 eller 36) videre retning Fornebu/Snarøya. Gå av på første stopp, “Lilløyveien”. Til høyre ut bussen ser du en stor hvit murbygning. Vi holder til i nr. 31.

Buss
I Oslo går du på buss nr. 31 eller 36 retning Fornebu/Snarøya. Gå av på busstopp “Lilløyveien” som er første stopp etter Lysaker. Til høyre ut bussen ser du en stor, hvit murbygning. Vi holder til i nr. 31.

Fra Gardermoen
Flytoget tar deg fra Gardermoen til Lysaker stasjon. Se flytoget.no for togtider. Gå av på Lysaker stasjon for å ta buss 31 eller 36 videre retning Fornebu/Snarøya. Gå av på busstopp “Lilløyveien” som er første stopp etter Lysaker. Til høyre ut bussen ser du en stor, hvit murbygning.  Vi holder til i nr. 31.

Gå til trafikanten.no og nsb.no for rutetider på offentlig transport for henholdsvis buss og tog.

Bil
Kjør fra Oslo retning Fornebu/Snarøya og hold til venstre i tunnelen når du har kjørt av E18. Ta av til venstre i lyskrysset og hold til venstre, andre avkjørsel, i den lille rundkjøringen. Følg veien og skiltingen til nr. 31 på venstre side. Kjør på baksiden av det store hvite bygget på lokket. Ved inngangen til nr. 31 finnes gjesteparkeringsplasser.