Vi søker nye erfarne medarbeidere

Les mer om ledige stillinger her

Hvem er vi

Teleplan Consulting AS er et konsulentselskap i det privateide Teleplan-konsernet som har drevet konsulentvirksomhet, innovasjon og utvikling siden 1959. Teleplan Consulting et uavhengig konsulentselskap med ca 30 erfarne prosjektledere og rådgivere med høy fagkompetanse innenfor digitalisering, IT-arkitektur, sikkerhet og prosjektledelse. Våre kunder er offentlig sektor, Forsvaret, politi, helsevesenet samferdsel, telekommunikasjon og store private virksomheter innen handel, energi og finans.   

Våre verdier preger måten vi jobber på: integritet, entusiasme, kunnskap og samarbeid. 

Vi har høye ambisjoner om å bli en markant, foretrukket partner for digitalisering av samfunnet. For å få til det, må vi skape de sterkeste kompetansemiljøene innen våre områder.   

Et arbeidsmiljø som skiller seg ut

Vi har i flere år blitt kåret til å være blant de 10 beste arbeidsplassene i Norge med en flott 3. plass i 2016. 
Vi er en kunnskapsbedrift hvor våre medarbeidere har stor frihet til å utvikle seg selv innen våre tjenesteområder.  Et godt arbeidsmiljø består også av hyggelige og faglig dyktige kollegaer som gir deg noe, en flat og ubyråkratisk organisasjon der du er med å påvirke utviklingen og som har ambisiøse målsettinger.  

Vi lever av kompetanse - da må den fornyes hele tiden

Generalistenes tid er forbi og morgendagens vinnere setter kompetanseutvikling og kontinuerlig læring i høysetet.  

Vi er et selskap med rådgivere/konsulenter med over 10 års erfaring. Flertallet av våre konsulenter har høyere utdannelse innenfor informatikk fra universitet eller høyskole - i tillegg til flere års relevant erfaring fra digitaliserings- og IT-prosjekter.

Vi har satt kompetanseutvikling i system. Det utarbeides individuelle utviklingsplaner som oppdateres regelmessig og mellom oppdragene. Du lærer mest gjennom de spennende og krevende prosjektene ute hos våre kunder, men det å kunne lære av, og bli inspirert av, dyktige kollegaer er også  viktig. Vi tror på deling av kunnskap og erfaring – mellom kollegaer og med kunder og samarbeidspartnere. Vi har regelmessige fagsamlinger med aktuelle tema og vi har et veldig aktivt nettverk mellom konsulentene også på nett.  Vi satser også stort på kursing og sertifiseringer og sender våre ansatte på feks Prince2, PMI, ITIL, TOGAF og andre relevante kurs. 

Hos oss vil du få

 • Tilgang til et stort antall kunder og oppdrag gjennom våre rammeavtaler og samarbeidspartnere

 • Regelmessige fagsamlinger med aktuelle temaer der du deler erfaringer med dyktige kollegaer

 • Være med på utvikling av et selskapet med høye ambisjoner, med en flat og ubyråkratisk og organisasjon.

 • Faglige og sosiale samlinger - også årlig til utlandet - i 2017 hadde vi samling i Roma

 • Individuell kompetanseutviklingsplan

 • Del av Teleplan Consultings nettverk der du aldri er helt alene om en problemstilling

 • Gode økonomiske betingelser

 • Meget gode forsikring- og pensjonsordninger. Disse innbefatter; medisinsk invaliditet, ervervsuførhet, dødsfallerstatning til ektefelle/samboer, behandlingsforsikring og reiseforsikring for ansatte og deres familie.

 • Fleksibel arbeidstid

 • Vi har en stor og moderne bedriftshytte på Haglebu i Eggedal.

 • Bedriftsidrettslag sammen med vårt søsterselskap - Teleplan Globe

Vi vil bli flere - større enn de små, men ikke for store!

Vår ambisjon er å bli større, ikke kjempestore, men litt større enn vi er i dag. Vekst er nødvendig for å utvikle tjenestene våre og ta den posisjonen i markedet vi ønsker. Sterke og anerkjente fagmiljøer og synergi mellom disse, vil også styrke den enkeltes kompetanse og muligheter til å komme inn i mer utfordrende og spennende oppdrag.

Vi er kontinuerlig ute etter å ansette de beste innen våre tjenesteområder. Om du ønsker å vite mer om oss eller vurderer om vi kan være et spennende arbeidsplass for deg, er du hjertelig velkommen til å kontakte oss på: jobb@teleplanconsulting.no, eller ved å ringe adm.dir Jan Haakon Gulbrandsen, tlf.911 12 717.

Les mer om ledige stillinger her